Mezitím, co zde nic moc nepřibývalo, byl jsem na páru představeních v divadle. Tak o tom bude dnešní příspěvek :

Divadlo II. : BAMBINI DI PRAGA Mám z této hry velmi smíšené pocity. Neříkám, že to bylo špatné, ale nebylo to prostě to, co jsem zažil poprvé. Tato hra ve mně nenechala žádný zážitek. Neříkám, že jsem se chvílemi nebavil, ale spíš až v druhé části a opravdu jen chvilkami. Navíc tam bylo hodně lidí a moc světla. Úroveň herců z pozice laika diváka, podprůměrná.

Divadlo III. : ČESKÉ NEBE aneb CIMRMANŮV DRAMTICKÝ KŠAFT Divadelní komediální představení nevážně. Ne, nemám slov jak nejen toto představení Cimrmanologů popsat. Je to první hra, kterou jsem viděl živě a : Stojí to za to! Popravdě, viděl jsem jen dvě jiné hry v TV, nebylo to tak dobré dokud to nevidíte živě. Pak vás budou Cimrmani bavit teprve i na obrazovce. Pokud mohu doporučit, tak si zajděte!

Divadlo IV. : Dezertér z volšan Paráda! To prostě musíte vidět! Víc slov myslím není potřeba k tomu, aby jste nejen toto divadlo, ale i přímo toto představení navštívili. Hodně dlouho jsem se tak nezasmál. Nerad bych prozrazoval děj, tak jen na okraj : „Přece se nebudeme s tchýní tak bavit.“, „Já vím co chcete, vy chcete baráček.“, „Jste duch Balabise? Ano nebo NE?“, „Něco tady mrtvolně páchne … Aha, to jsem já :)“, „Já tady jakože nejsem“. Pro zbytek různých hlášek, které se vám vryjou do paměti, si zajděte na představení 13. květen 2009 / Středa / 18:30 / 120/S Kč / Derniéra St.

Děkuji za to, že jsem narazil na Divadlo Aréna a za výkony herců, jenž jsou opravdu úžasné.