… co jsem si uvědomil po uzavření starého roku? Skoro nic, jen že jako vše i rok jednou skončí a to i ten letošní, jako loňský a minulý a minulý a minulý … A proto jsem si loňský rok užil stejně jako si naplno užiji tenhle a příští a příští a příští … A to vše přeji i Vám drazí čtenáři, kamarádi, či jen procházející lidé.

Jinak konec nového roku se oslavoval u Sondondona na chatě a přilehlých pozemcích. Přesněji v chatě, u stolu, v posteli, křesle, na židli, na cestě, u kulečníku, na poli. Do těchto destinací a lokalit jsme se dostávali zkratkama, které byly sice delší, ale za to mnohem horší cestou. Viděli jsme letící kamna Petry. Dále jsme zjistili, že celá elektřina kterou k životě na chatě potřebujete, je ta vyrobená třemi pomůckami. Těmi třemi složkami pro výrobu jsou „tuleň, pes a kabel“. Jak s nimi naložit si už zjistěte sami. Mimochodem, vody je potřeba jen asi 60litrů i s tím, že ji používáte na splachování!

A co by to bylo za Nový rok bez předsevzetí! Takže já si dávám předsevzetí jako každý rok, že si nebudu dávat předsevzetí v dny, které jsou vyjímečné v kalendáři. Ale jen v dny, které si určím já, nebo budou důležité pro mně!!

Díky všem, kteří se mnou přežili poslední 4 dny