„Dobré ráno, a pak na vlak a domů …“

Je neděle a já se právě vrátil z Brna. Doma však nejsem ani hodinu a už se balím na další akci. Tentokráte na chatu do Kunčic abychom nemuseli ráno zbytečně vstávat brzo a mohli jít na kopce. To byl tedy původní plán, a teď realita. Rodina se rozhodla že půjdou na Stříbrné jezírko, se strýcem a jeho rodinou, dělat vaječinu. A jelikož jsem s nimi dlouho nikde nebyl, zachtělo se mi taky :) Přece jen, les, voda, oheň a tak dále, to je pro mně jako dělané. Nebylo to nic šíleného, jen vaječina v lese. Tedy spíš ve zbytku lesa, protože všude kam se podívám je poslední dobou káceno čím dál více stromů. Nebo se mi to jen zdá? Padlo asi 50 vajíček, ale taky nás bylo 12 a ztráty při míchání nad ohněm jsou vždycky :)

Poté co jsme dorazili domů, jsem se nabalil konečně na tu chatu a nechal se tam odvézt. Venku bylo nádherně, tak se nezahálelo a vytáhl se gril a něco jsme ugrilovali. Na chatě si pustili film, jak jinak než Zohana, a poté jsem se vrhl na práci, když jsem tam ten notebook už měl.

Ráno, no dobře spíše v poledne jsme se rozhodli vyrazit nahoru. Po žluté k cestě a pak „někam“ po té cestě dále. Pravděpodobně jsme došli na Stolovou, odkud jsme se vypravili ještě na Kněhyni. Dolů klusem a za 30miunt nebylo co dělat. A aby nebylo málo toho, že jsem doma nespal už pár dní, tak jsem přenocoval v Ostravě :)

Velikonoce! Kde? Kdy? Proč?