Moje kamarádění s Facebookem, nemělo dlouhého trvání. Avšak těch pár dní mi plně stačilo abych zjistil, že je to nejen žrout času ale docela mi degeneruje myšlení. Číst na Zdi, texty které ne vždy mají hlavu a patu. Nechávat se testovat kvízy a olizovat cizí lízatka … ee to není pro mně. Nic kreativního, jen tupá zábava a jak jsem již psal, ztráta času!

A tak to dospělo k tomu, že jsem chtěl účet zrušit. Kdo hledá najde, ale můžu říct, že tuto informaci jsem přímo na webu nenašel a tak jsem požádatl strýčka Google, který na mne vyplivl tuto adresu . Pokud souhlasíte se zrušením účtu, tak vám na 14dní deaktivují účet a pokud se do té doby již nepřihlásíte pod svým emailem a heslem, tak vám účet zruší.

Zkusil jsem to tedy a po 14dnech se uvidí.

Facebook Delete

A jak jsme na tom s MySpace? Kdo hledá najde. Zrušit účet je přímo v MySpace. My Account->Account->Cancel Account

MySpace delete

LastFM je asi nejjednoduchší. Profil->Settings->Data→ Zde zadejte heslo a klikněte Delete entire account : nazev_uctu

LastFM delete

Second Life, jsem používal asi jeden týden ať si vyzkouším co to je. Nyní Your current status: Cancellation Pending Nic těžkého. Prostě se přihlásíte a v menu vyberete Cancel account

Rozdíly : Facebook kvůli integrity zanechává jisté data stále na serveru. Kdežto MySpace píše, že bude smazáno VŠE. LastFM nesmaže jen příspěvky v diskuzích Facebook si rezervuje 14dní. MySpace 48hodin. LastFM 24hodin. Second Life měsíc.

Sociální sítě nejsou pro mně